13/04/2019 13/04/2019 Τα ανθρωπιστικά ζητήματα των αγνοουμένων και των εγκλωβισμένων, αλλά και τα προγράμματα της Υπηρεσίας Αποδήμων με στόχο να παραμείνει η νεολαία των Απόδημων Κυπρίων κοντά στις ρίζες της, ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο Προεδρικός Επίτροπος για Ανθρωπιστικά Θέματα και τους Απόδημους, Φώτης Φωτίου. Ο Προεδρικός Επίτροπος που επισκέπτεται...
13 Απριλίου, 2019 - 14:10

Συνάντηση του Αρχιεπ. Αμερικής με τον Φώτη Φωτίου

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αρχιεπ. Αμερικής με τον Φώτη Φωτίου

Τα ανθρωπιστικά ζητήματα των αγνοουμένων και των εγκλωβισμένων, αλλά και τα προγράμματα της Υπηρεσίας Αποδήμων με στόχο να παραμείνει η νεολαία των Απόδημων Κυπρίων κοντά στις ρίζες της, ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο Προεδρικός Επίτροπος για Ανθρωπιστικά Θέματα και τους Απόδημους, Φώτης Φωτίου.

Ο Προεδρικός Επίτροπος που επισκέπτεται τις ΗΠΑ εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και στην εθνική παρέλαση της Ομογένειας της Νέας Υόρκης, επισκέφθηκε την Πέμπτη την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και είχε συνάντηση μιας ώρας με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο. Στη συνάντηση τον συνόδευαν ο γενικός πρόξενος Αλέξης Φαίδωνος και ο λειτουργός του Γραφείου του Επιτρόπου, Αλέξανδρος Κάης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων