13/05/2019 13/05/2019 Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία γιόρτασε την 16η επέτειο της ενθρονίσεως του ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ.κ. Ευάγγελος, συλλειτουργούντος του Μητροπολίτη Αυστρίας κ.κ. Αρσενίου, την Κυριακή 12 Μαΐου στον κατάμεστο από πιστούς Καθεδρικό Ναό Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στην πόλη Τέναφλαϊ Νέας Ιερσέης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας οι δύο αρχιερείς καθαγίασαν τις ψηφιδωτές εικόνες της...
13 Μαΐου, 2019 - 14:38

Τα 16 χρόνια από την ενθρόνιση του Μητρ. Νέας Ιερσέης

Διαδώστε:
Τα 16 χρόνια από την ενθρόνιση του Μητρ. Νέας Ιερσέης

Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία γιόρτασε την 16η επέτειο της ενθρονίσεως του ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ.κ. Ευάγγελος, συλλειτουργούντος του Μητροπολίτη Αυστρίας κ.κ. Αρσενίου, την Κυριακή 12 Μαΐου στον κατάμεστο από πιστούς Καθεδρικό Ναό Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στην πόλη Τέναφλαϊ Νέας Ιερσέης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας οι δύο αρχιερείς καθαγίασαν τις ψηφιδωτές εικόνες της Αγίας Φιλοθέης, προστάτιδος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος και της Μαρίας Μαγδαληνής, προστάτιδος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας/Φωτογραφία: Μιχάλης Κακιάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων