01/07/2019 01/07/2019 Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της τελετής ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ήταν εκείνη που κατά την είσοδό του στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος και πριν ανέλθει στον αρχιερατικό θρόνο έσκυψε, αγκάλιασε και φίλησε το χέρι της μητέρας του, κι εκείνη ανταπέδωσε φιλώντας το δικό του, ενώ τα μάτια της βούρκωσαν από...
01 Ιουλίου, 2019 - 10:24

Τα λόγια της μητέρας του Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Τα λόγια της μητέρας του Αρχιεπ. Αμερικής

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της τελετής ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ήταν εκείνη που κατά την είσοδό του στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος και πριν ανέλθει στον αρχιερατικό θρόνο έσκυψε, αγκάλιασε και φίλησε το χέρι της μητέρας του, κι εκείνη ανταπέδωσε φιλώντας το δικό του, ενώ τα μάτια της βούρκωσαν από χαρά και συγκίνηση.

Η κυρία Νάντια Λαμπρυνιάδη μίλησε αποκλειστικά στον «Εθνικό Κήρυκα» και στην ερώτηση πώς αισθάνεται με την εκλογή και την ενθρόνιση του παιδιού της, του Ελπιδοφόρου, στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Αμερικής, απάντησε: «Από τη μια χαίρομαι πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είμαι στενοχωρημένη επειδή θα φύγω και θα το αφήσω εδώ το παιδί μου» και συμπλήρωσε «αλλά δοξάζω τον Θεό διότι εδώ είναι σε καλά χέρια με τόση αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο».
Οταν την ρωτήσαμε τι σκέψεις περνούσαν από το μυαλό της όταν τον έβλεπε να ανεβαίνει για πρώτη φορά ως Αρχιεπίσκοπος στο Θρόνο, είπε: «Είχα συγκινηθεί παρά πολύ, δεν μπορούσα καν να μιλήσω» και συμπλήρωσε «δεν είναι εύκολο, καταλαβαίνετε».

Ο Ελπιδοφόρος από μικρός ήταν επιμελής μαθητής και μόνος του κατόρθωσε και σπούδασε, βρήκε υποτροφίες, σύναψε γνωριμίες, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, μόνος τους αναδείχθηκε σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η μητέρα του είπε, ότι «ήταν πολύ καλό παιδί από μικρός».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων