07/03/2019 07/03/2019 Ενα ιδιαίτερο webinar (σεμινάριο μέσω διαδικτύου) φιλοξενεί στις σελίδες της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Με τίτλο “Τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου” η Πρεσβυτέρα Κέρι Παππά παρουσιάζει τα κλειδιά ενός επιτυχημένου γάμου, ακόμα και μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητα. Η Πρεσβυτέρα είναι Συντονίστρια Σεμιναρίων για την Φροντίδα του ζευγαριού και της οικογένειας της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Είναι...
07 Μαρτίου, 2019 - 8:25

“Τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου”

Διαδώστε:
“Τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου”

Ενα ιδιαίτερο webinar (σεμινάριο μέσω διαδικτύου) φιλοξενεί στις σελίδες της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
Με τίτλο “Τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου” η Πρεσβυτέρα Κέρι Παππά παρουσιάζει τα κλειδιά ενός επιτυχημένου γάμου, ακόμα και μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητα.

Η Πρεσβυτέρα είναι Συντονίστρια Σεμιναρίων για την Φροντίδα του ζευγαριού και της οικογένειας της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Είναι σύμβουλος γάμου και οικογενειακός θεραπευτής.

Στις ομιλίες και τα σεμινάριά της συνδέει τις ακαδημαϊκές της γνώσης με τις αξίeς της Ορθοδοξίας. Είναι παντρεμένη με τον πατήρ Χάρη Παππά εδώ και 38 χρόνια και μαζί έχουν τρία παιδιά, γαμπρό, νύφη και τέσσερα εγγόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων