13/12/2020 13/12/2020 Τον χώρο στον οποίο πρόκειται να ανεγερθούν οι νέες εγκαταστάσεις του Οίκου Ευγηρίας του «Αγίου Μιχαήλ» θα ευλογήσει, σε μια ειδική εκδήλωση, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι (ώρα ΗΠΑ), ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Τα νέα κτίρια θα λειτουργούν στην συνοικία του Γιουνιοντέιλ, στο Λονγκ Αϊλαντ, στην διεύθυνση 1220 Front Street, πολύ...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:15

Θεμελιώνεται το νέο κτίριο του «Αγίου Μιχαήλ»

Διαδώστε:
Θεμελιώνεται το νέο κτίριο του «Αγίου Μιχαήλ»

Τον χώρο στον οποίο πρόκειται να ανεγερθούν οι νέες εγκαταστάσεις του Οίκου Ευγηρίας του «Αγίου Μιχαήλ» θα ευλογήσει, σε μια ειδική εκδήλωση, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι (ώρα ΗΠΑ), ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Τα νέα κτίρια θα λειτουργούν στην συνοικία του Γιουνιοντέιλ, στο Λονγκ Αϊλαντ, στην διεύθυνση 1220 Front Street, πολύ κοντά στην περιοχή του Χέμπστεντ, στην κομητεία Νάσο, όπου διαμένουν πολλοί ομογενείς.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο Οίκος Ευγηρίας «Αγιος Μιχαήλ» άνοιξε τις πύλες του στις σημερινές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στο Γιόνκερς, πριν από 62 χρόνια και συγκεκριμένα στις 25 Μαϊου του 1958. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Μιχαήλ, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της δημιουργίας του, με αποτέλεσμα η ονοματοδοσία, επί της ουσίας, να γίνει προς τιμήν του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων