10/06/2020 10/06/2020 Λαμβάνοντας υπόψιν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για την πανδημία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης, κ. Ευάγγελος καλεί φέτος τους αποφοίτους των Ελληνικών Σχολείων, τους διευθυντές, τους δασκάλους, τους γονείς, τους ιερείς και τους ιθύνοντες των κοινοτήτων να παρακολουθήσουν μέσω του Youtube την τελετή αποφοίτησης του έτους 2020. Η τηλεαποφοίτηση θα πραγματοποιηθεί την...
10 Ιουνίου, 2020 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 11:01

Τηλε-αποφοίτηση στα Ελληνικά Σχολεία της Νέας Ιερσέης

Διαδώστε:
Τηλε-αποφοίτηση στα Ελληνικά Σχολεία της Νέας Ιερσέης

Λαμβάνοντας υπόψιν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για την πανδημία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης, κ. Ευάγγελος καλεί φέτος τους αποφοίτους των Ελληνικών Σχολείων, τους διευθυντές, τους δασκάλους, τους γονείς, τους ιερείς και τους ιθύνοντες των κοινοτήτων να παρακολουθήσουν μέσω του Youtube την τελετή αποφοίτησης του έτους 2020.

Η τηλεαποφοίτηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και θα προβληθεί από το κανάλι της Μητρόπολης στο YouTube GREEK ORTHODOX METROPOLIS OF NEW JERSEY YOUTUBE LIVE CHANNEL.

“Με ιδιαίτερη και ξεχωριστή χαρά και ενθουσιασμό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος ανακοινώνει την Διαδικτυακή Τηλεαποφοίτηση των αποφοίτων των Ελληνικών Απογευματινών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, στις 2 το μεσημέρι” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως.
“Όπως όλοι γνωρίζουμε, η παρούσα θλιβερή κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας έχει στερήσει από τους αποφοίτους των Ελληνικών Απογευματινών μας Σχολείων την δυνατότητα να απολαύσουν την παραδοσιακή Τελετή Αποφοίτησης εντός των Εκκλησιαστικών Κοινοτήτων τους” τονίζεται και προστίθεται:

“Γι’αυτόν τον λόγο, η Ιερά Μητρόπολις Νέας Ιερσέης, έχει προγραμματίσει αυτήν την διαδικτυακή Τελετή, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι απόφοιτοι, και εκεί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και η αγάπη και η αφοσίωσή τους στην Ελληνική Γλώσσα, στον Πολιτισμό και την παράδοσή μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων