20/04/2021 20/04/2021 Στο Νοσοκομείο Northwestern Memorial μεταφέρθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ το βράδυ της Κυριακής, 18 Απριλίου, κατόπιν έντονου πόνου ο οποίος δεν σχετιζόταν με συμπτώματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στον Σεβασμιώτατο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ τώρα αναρρώνει και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά. Κατόπιν προτροπής των θεραπόντων ιατρών ο...
20 Απριλίου, 2021 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 9:07

Τις προσευχές των πιστών ζητά ο Μητροπολίτης Σικάγου

Διαδώστε:
Τις προσευχές των πιστών ζητά ο Μητροπολίτης Σικάγου

Στο Νοσοκομείο Northwestern Memorial μεταφέρθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ το βράδυ της Κυριακής, 18 Απριλίου, κατόπιν έντονου πόνου ο οποίος δεν σχετιζόταν με συμπτώματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στον Σεβασμιώτατο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ τώρα αναρρώνει και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά. Κατόπιν προτροπής των θεραπόντων ιατρών ο Σεβασμιώτατος δεν θα μπορέσει να παραστεί στις Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, γεγονός που τον λύπησε ιδιαίτερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως η Ιερά Μητρόπολη έχει άξια στελέχη τα οποία θα τον εκπροσωπήσουν το διάστημα της απουσία του.

Ο Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ ζητά από τους πιστούς να προσεύχονται για αυτόν έτσι ώστε να επανέλθει σύντομα κοντά τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων