13/12/2023 13/12/2023 Το εόρτιο μήνυμα των Χριστουγέννων έφεραν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής μαθήτριες και μαθητές από τα Ελληνοαμερικανικά σχολεία των ενοριών της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης. Τραγούδια και κάλαντα της περιόδου ακούστηκαν από τις παιδικές φωνές με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο και το προσωπικό των γραφείων της Αρχιεπισκοπής να συγχαίρουν τα παιδιά για την ωραία ατμόσφαιρα...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 12:39

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ακούστηκαν στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ακούστηκαν στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Το εόρτιο μήνυμα των Χριστουγέννων έφεραν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής μαθήτριες και μαθητές από τα Ελληνοαμερικανικά σχολεία των ενοριών της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης.

Τραγούδια και κάλαντα της περιόδου ακούστηκαν από τις παιδικές φωνές με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο και το προσωπικό των γραφείων της Αρχιεπισκοπής να συγχαίρουν τα παιδιά για την ωραία ατμόσφαιρα που μετέφεραν.

Τέτοιες εκδηλώσεις όχι μόνο συμβάλλουν στο εορταστικό πνεύμα της περιόδου, αλλά και ενισχύουν τους δεσμούς που συνδέουν τους μαθητές με την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή.

“Ας απολαύσουμε τη λάμψη τους, με ευγνωμοσύνη για τις ευλογίες των παιδιών μας, και ας υμνήσουμε τον Θεό του Ουρανού και της Γης, που θέλησε να γίνει μικρό παιδί για χάρη μας, στη μικρή πόλη της Βηθλεέμ”, έγραψε, μεταξύ άλλων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Πηγή φωτογραφιών: GOARCH/Brittainy Newman

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων