13/03/2020 13/03/2020 Αναβάλλεται το Συνέδριο Νεολαίας της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στο σχολείο του Αγίου Ιωάννου Northcote Βικτώριας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής  η αναβολή γίνεται εξαιτίας των εξελίξεων αναφορικά με τον κορωνοϊό και των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στην Αυστραλία ως μέτρο προφύλαξης σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις...
13 Μαρτίου, 2020 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 13:42

Αναβάλλεται το Συνέδριο Νεολαίας στη Βικτώρια

Διαδώστε:
Αναβάλλεται το Συνέδριο Νεολαίας στη Βικτώρια

Αναβάλλεται το Συνέδριο Νεολαίας της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στο σχολείο του Αγίου Ιωάννου Northcote Βικτώριας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής  η αναβολή γίνεται εξαιτίας των εξελίξεων αναφορικά με τον κορωνοϊό και των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στην Αυστραλία ως μέτρο προφύλαξης σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Ομοσπονδιακής Πολιτείας της Αυστραλίας.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ζητά την κατανόηση των νέων και των οικογενειών τους για αυτή την ανατροπή του προγράμματος που οφείλεται αποκλειστικά στο γνώμονα της Εκκλησίας να προφυλαχθούν οι νέοι.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον όταν δε θα υπάρχει επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία με την ευλογία του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων