17/08/2019 17/08/2019 Την Μελβούρνη επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβ. Αρχιεπισκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής για ακόμη μια φορά από τους Έλληνες της ομογένειας. “Ήρθα στην Ελληνοπρεπέστατη Μελβούρνη που είναι γεμάτη από Ελληνισμό και μάλιστα έναν Ελληνισμό πολύ υπερήφανο και πολύ καταξιωμένο ο οποίος έχει επηρεάσει με καλό τρόπο και την τοπική κοινωνία...
17 Αυγούστου, 2019 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 9:41

Αρχιεπ. Αυστραλίας: “Καταξιωμένος ο Ελληνισμός της Μελβούρνης”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αυστραλίας: “Καταξιωμένος ο Ελληνισμός της Μελβούρνης”

Την Μελβούρνη επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβ. Αρχιεπισκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής για ακόμη μια φορά από τους Έλληνες της ομογένειας.

“Ήρθα στην Ελληνοπρεπέστατη Μελβούρνη που είναι γεμάτη από Ελληνισμό και μάλιστα έναν Ελληνισμό πολύ υπερήφανο και πολύ καταξιωμένο ο οποίος έχει επηρεάσει με καλό τρόπο και την τοπική κοινωνία της Μελβούρνης, για να μην πω όλης της Αυστραλίας” ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων