12/05/2019 12/05/2019 Μετά το Μέγα Μήνυμα του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Παρασκευή 10η Μαΐου 2019, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, του ευχήθηκαν όλοι οι Αρχιερείς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου καθώς και τα μέλη της Πατριαρχικής Αυλής. Ιδιαίτερα θερμές υπήρξαν οι ευχές και ο εναγκαλισμός του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου του Κρητός...
12 Μαΐου, 2019 - 20:19
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 20:30

Ο θερμός εναγκαλισμός με τους Κρήτες Ιεράρχες

Διαδώστε:
Ο θερμός εναγκαλισμός με τους Κρήτες Ιεράρχες

Μετά το Μέγα Μήνυμα του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Παρασκευή 10η Μαΐου 2019, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, του ευχήθηκαν όλοι οι Αρχιερείς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου καθώς και τα μέλη της Πατριαρχικής Αυλής.

Ιδιαίτερα θερμές υπήρξαν οι ευχές και ο εναγκαλισμός του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου του Κρητός με τους τρεις Κρήτες Ιεράρχες που μετέχουν αυτήν την περίοδο στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τον Σεβ. Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνο, τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο και τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό.

Η χαρά των Κρητών Ιεραρχών ήταν έκδηλη και ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας εξέφρασε την δική του ευγνωμοσύνη με ευγένεια και αρχοντιά, ασπαζόμενος το χέρι των συνεπισκόπων του. Ο Νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας είναι και αυτός Κρητικός. Εγεννήθη εις το Ηράκλειον της Κρήτης τω 1973.

Παρακολουθήστε:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων