01/03/2023 01/03/2023 Βαθιά συγκλονισμένος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη χθες αργά το βράδυ στην περιοχή των Τεμπών στη Λάρισα δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Σε γραπτή δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος αναφέρει: “Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στην πατρίδα μας. Σύσσωμος ο Ελληνισμός της Αυστραλίας θρηνεί και συμπάσχει με τον...
01 Μαρτίου, 2023 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 10:39

Αυστραλίας Μακάριος: “Σύσσωμος ο Ελληνισμός θρηνεί”

Διαδώστε:
Αυστραλίας Μακάριος: “Σύσσωμος ο Ελληνισμός θρηνεί”

Βαθιά συγκλονισμένος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη χθες αργά το βράδυ στην περιοχή των Τεμπών στη Λάρισα δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος αναφέρει:

“Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στην πατρίδα μας.

Σύσσωμος ο Ελληνισμός της Αυστραλίας θρηνεί και συμπάσχει με τον ελληνικό λαό, που βιώνει στιγμές ανείπωτου πόνου και οδύνης.

Προσευχόμαστε με όλη μας την καρδιά για τους συμπατριώτες μας που είναι τραυματίες, να αποκατασταθεί γρήγορα η υγεία τους και να αναρρώσουν πλήρως το συντομότερο δυνατό.

Είθε ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων, και όσοι πενθούν για την απώλεια συγγενών και οικείων τους προσώπων, να λάβουν εξ ύψους παρηγορία και ενδυνάμωση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων