01/02/2021 01/02/2021 Με τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις η περιφέρεια Νορθ-Κόουτ της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, τίμησε τούς τρεις Ιεράρχες μαζί με όλους τους νέους που σπουδάζουν, τους δασκάλους, καθηγητές καί γενικά την Εκπαίδευση. Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε Όρθρος καί Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στο χώρο...
01 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2021 - 21:15

Εικόνες χαράς και ευλάβειας απο τη μακρινή Αυστραλία

Διαδώστε:
Εικόνες χαράς και ευλάβειας απο τη μακρινή Αυστραλία

Με τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις η περιφέρεια Νορθ-Κόουτ της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, τίμησε τούς τρεις Ιεράρχες μαζί με όλους τους νέους που σπουδάζουν, τους δασκάλους, καθηγητές καί γενικά την Εκπαίδευση.

Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε Όρθρος καί Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μονής Άξιον Έστι.

Το βράδυ του Σαββάτου η κεντρική νεολαία διοργάνωσε ιδιαίτερη χοροεσπερίδα για την νεολαία, ενώ την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα δεξιώσεων της Ιεράς Μονής οι αντιπρόσωποι των ενοριών και κοινοτήτων παραβρέθηκαν σε Δείπνο.

Τα έσοδα των εκδηλώσεων αφιερώθηκαν στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου Preston.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων