12/12/2019 12/12/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, αναχώρησε εκτάκτως από τη Μελβούρνη, οπού πραγματοποιούσε ποιμαντική επίσκεψη, προκειμένου να επισκεφθεί τους χώρους της Ιεράς Μονής Παντανάσσης, οι οποίοι κινδύνευσαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές των ημερών. Η ευρύτερη περιοχή της Μονής έχει καεί. Κατά θαυματουργικό τρόπο το Μοναστήρι έμεινε ανέγγιχτο από τη φωτιά. Παρότι γύρω από τη Μονή...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:09

Εκτάκτως στη Μονή Παντανάσσης ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Εκτάκτως στη Μονή Παντανάσσης ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, αναχώρησε εκτάκτως από τη Μελβούρνη, οπού πραγματοποιούσε ποιμαντική επίσκεψη, προκειμένου να επισκεφθεί τους χώρους της Ιεράς Μονής Παντανάσσης, οι οποίοι κινδύνευσαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές των ημερών.

Η ευρύτερη περιοχή της Μονής έχει καεί. Κατά θαυματουργικό τρόπο το Μοναστήρι έμεινε ανέγγιχτο από τη φωτιά. Παρότι γύρω από τη Μονή υπάρχουν κάποιες εστίες φωτιάς, ακόμη εν δράση, το Μοναστήρι έχει αποφύγει πλέον τον κίνδυνο. Ο Αρχιεπίσκοπός ενεθάρρυνε τον Ηγούμενο και τους πατέρες και ανεχώρησε αργά το βράδυ για την έδρα του.

Οι πατέρες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Αρχιεπίσκοπο για όλη την συμπαράσταση των ημερών, δεδομένου ότι ο Σεβασμιώτατος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον ηγούμενο. Όλοι μαζί δόξασαν τον Θεό για την σωτηρία της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων