11/01/2021 11/01/2021 H Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος, στο Kingsford του Σύδνεϋ, γνωστοποίησε στην Ομογένεια ότι, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, προκηρύσσει σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2021, διαγωνισμό έκφρασης και δημιουργίας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση (1821 – 2021), με γενικό θέμα “Ελλάδα, υπέροχη η μορφή σου”. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 15:26

“Ελλάδα, υπέροχη η μορφή σου”

Διαδώστε:
“Ελλάδα, υπέροχη η μορφή σου”

H Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος, στο Kingsford του Σύδνεϋ, γνωστοποίησε στην Ομογένεια ότι, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, προκηρύσσει σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2021, διαγωνισμό έκφρασης και δημιουργίας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση (1821 – 2021), με γενικό θέμα “Ελλάδα, υπέροχη η μορφή σου”.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε δύο ομάδες υποψηφίων: μαθητές και ενήλικες.

Οι Ομογενείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να δημιουργήσουν έργα στους εξής τομείς: ποίηση και λογοτεχνία, ζωγραφική, μουσική και βίντεο.

Ως τελική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των έργων έχει οριστεί η 30η Μαρτίου 2021.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή. Σε κάθε κατηγορία θα δοθεί Α΄, Β΄ και Γ΄ Βραβείο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Τα βραβευθέντα έργα θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Επετειακού Προγράμματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων