04/09/2019 04/09/2019 Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος συνεχίζει την περιοδεία του στην Αυστραλία και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αδελαϊδα. Σήμερα, συναντήθηκε με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Νότιας Αυστραλίας. Κατά τη διάρκεια του γεύματος μάλιστα, του έδωσαν ως δώρο το παραδοσιακό καπέλο Ακούμπρα, το οποίο και φόρεσε. Νωρίτερα, επισκέφθηκε το Κολλέγιο του Αγίου Γεωργίου, όπου συνομιλησε με...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:41

Ένα ξεχωριστό δώρο για τον Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ένα ξεχωριστό δώρο για τον Αρχιεπ. Αυστραλίας

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος συνεχίζει την περιοδεία του στην Αυστραλία και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αδελαϊδα.
Σήμερα, συναντήθηκε με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Νότιας Αυστραλίας. Κατά τη διάρκεια του γεύματος μάλιστα, του έδωσαν ως δώρο το παραδοσιακό καπέλο Ακούμπρα, το οποίο και φόρεσε.

Νωρίτερα, επισκέφθηκε το Κολλέγιο του Αγίου Γεωργίου, όπου συνομιλησε με τους δασκάλους, αλλά και παιδιά από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, αστειεύτηκε μαζί τους και τα παρακολούθησε να τραγουδούν και να χορεύουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων