25/10/2022 25/10/2022 Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στην Ενορία – Κοινότητα Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh της Μελβούρνης συγκεντρώθηκαν εθελοντές του προγράμματος «Five Loaves» και μέλη της Ενορίας, για την παρασκευή 520 σάντουιτς για άστεγους και όσους έχουν ανάγκη. Στη δράση έλαβαν μέρος ενορίτες των Αγίων Αναργύρων, καθώς και δάσκαλοι και μαθητές από το σχολείο Oakleigh Grammar. Σχεδόν 100...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 21:25

«Five Loaves»: Μικροί και μεγάλοι στους Αγ. Αναργύρους Oakleigh έφτιαξαν σάντουιτς για τους άστεγους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
«Five Loaves»: Μικροί και μεγάλοι στους Αγ. Αναργύρους Oakleigh έφτιαξαν σάντουιτς για τους άστεγους (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στην Ενορία – Κοινότητα Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh της Μελβούρνης συγκεντρώθηκαν εθελοντές του προγράμματος «Five Loaves» και μέλη της Ενορίας, για την παρασκευή 520 σάντουιτς για άστεγους και όσους έχουν ανάγκη.

Στη δράση έλαβαν μέρος ενορίτες των Αγίων Αναργύρων, καθώς και δάσκαλοι και μαθητές από το σχολείο Oakleigh Grammar. Σχεδόν 100 εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Στη συνέχεια, τα σάντουιτς τα οποία παρασκευάστηκαν, παραδόθηκαν από μια μικρή ομάδα εθελοντών σε αστέγους στην αγορά Queen Victoria, καθώς και σε κοινωνικές δομές που βοηθούν ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η επόμενη δράση παρασκευής σάντουιτς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Five Loaves», θα πραγματοποιηθεί στην Ενορία Αρχαγγέλων Parkdale, την ερχόμενη Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων