24/11/2019 24/11/2019 Στον ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Ενορία Λίβερπουλ και Περιχώρων, του Σύδνεϋ παρασημοφορήθηκε σήμερα από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ο απερχόμενος Έλληνας πρόξενος στην Πέρθη, κ. Αντώνης Κολιάδης. Της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων της συγκεκριμένης ενορίας. Το πρόγραμμά μας βρέθηκε εκεί προσκαλεσμένο του ιδίου...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 11:47

Τιμήθηκε ο Έλληνας πρόξενος στην Πέρθη από την Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Τιμήθηκε ο Έλληνας πρόξενος στην Πέρθη από την Αρχιεπ. Αυστραλίας

Στον ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Ενορία Λίβερπουλ και Περιχώρων, του Σύδνεϋ παρασημοφορήθηκε σήμερα από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ο απερχόμενος Έλληνας πρόξενος στην Πέρθη, κ. Αντώνης Κολιάδης.

Της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων της συγκεκριμένης ενορίας.

Το πρόγραμμά μας βρέθηκε εκεί προσκαλεσμένο του ιδίου του κ. Κολιάδη, ως αναγνώριση της καλής συνεργασίας που υπήρξε μεταξύ μας κατά το διάστημα της θητείας του.

Ο κ. Κολιάδης τιμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο με τον Αργυρό Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέου, μία από τις διακρίσεις που απονέμει η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

O κ. Κολιάδης με τον επικεφαλής του Ελληνικού Προγράμματος της Ραδιοφωνίας SBS, Θέμη Καλλό
Ο Αρχιεπίσκοπος στην προσλαλιά του αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στην ευδόκιμη θητεία του κ. Κολιάδη στην πόλη της Πέρθης και με την εν γένει προσφορά του υπέρ της πατρίδας και της Ομογένειας.

Ο κ. Κολιάδης εξέφρασε την μεγάλη χαρά του για την τιμή που του έγινε, αναφέροντας πως η υπηρεσία του ως διπλωμάτης στην Δυτική Αυστραλία, του έδωσε τη δυνατότητα να εκτιμήσει την αγάπη και αφοσίωση των Ομογενών τόσο στην χώρα προέλευσής τους όσο και στην χώρα υποδοχής τους.
Για να παραστούν στην σημερινή τιμητική για εκείνον εκδήλωση ήρθαν και ομογενείς από την Πέρθη, ενώ παρέστησαν η Ύπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αυστραλία, Μάρθα Μαυρομμάτη, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Αυστραλία, Χρήστος Καρράς (μετά της συζύγου του, Εμπορικής Συμβούλου, Κάτιας Γκίκιζα), και γνωστοί ομογενειακοί παράγοντες που συνεργάστηκαν με τον κ. Κολιάδη.

Με τον κ. Κολιάδη, ήταν η σύζυγός του Βασιλική και γιος τους Νικόλαος.

Χθες βράδυ δε, παρέστησαν σε γεύμα που τους παρέθεσε η Αρχιεπισκοπή.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κολιάδης ολοκληρώνει την θητεία του στην Πέρθη και αναχωρεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Antonios Kolliadis

Antonios Kolliadis

Πηγή: www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων