21/05/2019 21/05/2019 Μία νέα σελίδα στην Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας, αλλά και της ομογένειας εν γένει, σηματοδοτεί η εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος αναμένεται να φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kingsford Smith στο Σίδνεϊ στις 6 μ.μ. την Τρίτη 18 Ιουνίου. Η επίσημη ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου θα πραγματοποιηθεί στον...
21 Μαΐου, 2019 - 9:00

Η Αυστραλία αναμένει τον Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Η Αυστραλία αναμένει τον Ποιμενάρχη της

Μία νέα σελίδα στην Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας, αλλά και της ομογένειας εν γένει, σηματοδοτεί η εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος αναμένεται να φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kingsford Smith στο Σίδνεϊ στις 6 μ.μ. την Τρίτη 18 Ιουνίου.
Η επίσημη ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου θα πραγματοποιηθεί στον Αρχιεπισκοπικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Redfern στις 11 π.μ. το Σάββατο 29 Ιουνίου.
Υπνεθυμίζεται ότι στις 9 Μαίου η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού ψήφισε ομόφωνα τον Επίσκοπο Μακάριο για την θέση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων