30/11/2022 30/11/2022 Eορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων αποτέλεσε η φερώνυμη Ενορία στο Forest Hill. Την πανηγυρίζουσα Ενορία επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, ο οποίος την παραμονή της εορτής χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, ενώ την κυριωνύμου ημέρας προεξήρχε της...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 9:45

Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Μελβούρνη

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Μελβούρνη

Eορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων αποτέλεσε η φερώνυμη Ενορία στο Forest Hill.

Την πανηγυρίζουσα Ενορία επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, ο οποίος την παραμονή της εορτής χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, ενώ την κυριωνύμου ημέρας προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μετέφερε στους πιστούς της ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων