20/10/2020 20/10/2020 “Tο σημαντικότερο μέτρο της επιτυχίας είναι το πόσο κοντά είμαστε στον Χριστό” ανέφερε  ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος απευθυνόμενος προς τους τελειόφοιτους μαθητές, ενόψει της έναρξης των τελικών εξετάσεών τους (HSC). Ο Αρχιεπίσκοπος τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχή αποτελέσματα, αναγνωρίζοντας ότι οι μαθητές ήρθαν αντιμέτωποι με αντιξοότητες κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε. Τους...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 9:52

“Κρατήστε τον Χριστό στην εξίσωση της ζωής σας”

Διαδώστε:
“Κρατήστε τον Χριστό στην εξίσωση της ζωής σας”

“Tο σημαντικότερο μέτρο της επιτυχίας είναι το πόσο κοντά είμαστε στον Χριστό” ανέφερε  ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος απευθυνόμενος προς τους τελειόφοιτους μαθητές, ενόψει της έναρξης των τελικών εξετάσεών τους (HSC). Ο Αρχιεπίσκοπος τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχή αποτελέσματα, αναγνωρίζοντας ότι οι μαθητές ήρθαν αντιμέτωποι με αντιξοότητες κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε. Τους παρότρυνε να πορευτούν στις εξετάσεις χωρίς φόβο, αλλά με θάρρος και αυτοπεποίθηση, στρεφόμενοι προς τον Κύριο και ζητώντας τη βοήθειά Του.

Διαβάστε το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητά παιδιά μου εν Κυρίω,

“Να είστε δυνατοί και θαρραλέοι. Μη φοβάστε… γιατί ο Κύριος, ο Θεός σας, πορεύεται μαζί σας. Δε θα σας αφήσει και δε θα σας εγκαταλείψει”. Θέλω να σας μεταφέρω αυτά τα λόγια από την Παλαιά Διαθήκη, μαζί με την ευλογία και τις καλύτερες ευχές μου για τις τελικές εξετάσεις που θα ξεκινήσετε πολύ σύντομα.

Προηγήθηκε μια πολύ αντίξοη χρονιά με τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρ ‘όλα αυτά, συνειδητοποιείστε ότι είναι ο Κύριός μας, ο Ιησούς Χριστός, αυτός που κυβερνά τη ζωή μας, αρκεί να στρεφόμαστε προς Αυτόν και να ζητάμε τη βοήθειά Του. Μη φοβηθείτε, λοιπόν. Δεν υπάρχει χώρος για φόβο για τους ανθρώπους του Θεού. Έχουμε έναν στοργικό Πατέρα και μια φιλεύσπλαχνη Μητέρα, την Παναγία. Προσευχηθείτε σε αυτούς και ζητήστε τους να είναι μαζί σας.

Βάλτε τα δυνατά σας: στοχεύστε ψηλά και μελετήστε σκληρά. Αλλά ως Αρχιεπίσκοπος και Πνευματικός σας Πατέρας, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το σημαντικότερο μέτρο της επιτυχίας είναι το πόσο κοντά είμαστε στον Χριστό. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά ή όχι τόσο καλά αποτελέσματα θα πετύχετε στις εξετάσεις σας, “όλα συνερ­γούν για το καλό σε εκείνους που αγαπούν τον Θεό”, όπως μας λέει ο Απόστολος Παύλος.

Χωρίς Αυτόν, τα κοσμικά επιτεύγματα δε σημαίνουν τίποτα. Μόνο ό,τι διαρκεί στην αιωνιότητα έχει ουσία και μπορεί να κάνει τη διαφορά, και μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινή μας ζωή και εκείνη των γύρω μας. Κρατήστε Τον στην εξίσωση της ζωής σας και στις σχέσεις σας. Αγαπητά μου παιδιά, αντιμετωπίστε με θάρρος και αυτοπεποίθηση την πρόκληση που βρίσκεται ενώπιόν σας.

Σας μεταφέρω ολόψυχα την υποστήριξή μου και τις προσωπικές μου προσευχές για την επιτυχία σας. Επιτυχία στις εξετάσεις σας, αλλά, επίσης, επιτυχία στις επιλογές που κάνετε αναφορικά με την προσωπική σας σχέση με τον Χριστό και την Εκκλησία Του. Καλή δύναμη. Ο Θεός να ενισχύει και να ευλογεί όλους σας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων