01/04/2019 01/04/2019 Με κατάνυξη εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Ρέντφερν, Σύδνεϋ. Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας το εκκλησίασμα παρακολούθησε με αισθήματα κατανύξεως την περιφορά του Τιμίου Σταυρού στο εσωτερικό...
01 Απριλίου, 2019 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2019 - 18:45

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στο Σίδνεϊ

Διαδώστε:
Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στο Σίδνεϊ

Με κατάνυξη εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Ρέντφερν, Σύδνεϋ.
Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.
Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας το εκκλησίασμα παρακολούθησε με αισθήματα κατανύξεως την περιφορά του Τιμίου Σταυρού στο εσωτερικό του Ναού, τον οποίο και προσκύνησαν, ώστε να λάβουν δύναμη για τη συνέχιση του πνευματικού αγώνα αυτής της ιεράς περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.


Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας προεξάρχοντος του Πατριαρχικού Επιτρόπου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και συγχοροστατούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Δορυλαίου κ. Νικάνδρου και Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, ετελέσθη Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυσεβάστου και μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων