26/06/2019 26/06/2019 Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Χρήστο Καρρά και την Επίτροπο Εμπορίου κ. Κάτια Gkikiza είχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καρράς συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας για την ανάληψη των νέων του ποιμαντικών καθηκόντων στην Ωκεανία ενώ στη συνέχεια συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Υποδοχή...
26 Ιουνίου, 2019 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2019 - 9:42

Με τον Γενικό Πρόξενο συναντήθηκε ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Με τον Γενικό Πρόξενο συναντήθηκε ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Χρήστο Καρρά και την Επίτροπο Εμπορίου κ. Κάτια Gkikiza είχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καρράς συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας για την ανάληψη των νέων του ποιμαντικών καθηκόντων στην Ωκεανία ενώ στη συνέχεια συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Υποδοχή του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο υποδέχτηκε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Ο Πανιερώτατος θα εκπροσωπήσει την Εκκλησία της Κύπρου στη τελετή ενθρόνισης.

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή: 

Το Σάββατο η ενθρόνιση 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. ( τοπική ώρα ) θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη θα εκπροσωπήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει την πρώτη του Θεία Λειτουργία ως Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων