16/02/2024 16/02/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, την τελευταία εβδομάδα πραγματοποίησε επισκέψεις στις Ενορίες Αγίας Αικατερίνης Malvern East και Αγίου Σπυρίδωνος Clayton South, οι οποίες συμμετέχουν στην υλοποίηση της Πρωτοβουλίας «Five Loaves». Η Πρωτοβουλία έχει καταστεί φάρος ελπίδας και αλληλεγγύης, ενσωματώνοντας τις αξίες της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας. Στο πλαίσιο αυτής, παρασκευάζονται και...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 17:37

Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως κοντά στους εθελοντές της Πρωτοβουλίας «Five Loaves»

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως κοντά στους εθελοντές της Πρωτοβουλίας «Five Loaves»

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, την τελευταία εβδομάδα πραγματοποίησε επισκέψεις στις Ενορίες Αγίας Αικατερίνης Malvern East και Αγίου Σπυρίδωνος Clayton South, οι οποίες συμμετέχουν στην υλοποίηση της Πρωτοβουλίας «Five Loaves».

Η Πρωτοβουλία έχει καταστεί φάρος ελπίδας και αλληλεγγύης, ενσωματώνοντας τις αξίες της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας. Στο πλαίσιο αυτής, παρασκευάζονται και διανέμονται πάνω από 400 ζεστά γεύματα και πάνω από 550 σάντουιτς, ανάμεσα σε διάφορα άλλα τρόφιμα, σε εβδομαδιαία βάση. Επιπλέον, παρέχονται είδη ρουχισμού και προσωπικής φροντίδας σε ευάλωτους συνανθρώπους μας και σε άστεγους που ζουν στους δρόμους της Μελβούρνης. Οι αφοσιωμένοι εθελοντές δεν προσφέρουν μόνο τροφή για το σώμα, αλλά και ζεστασιά στην ψυχή όσων υπηρετούν.

Κατά την παρουσία του στις σχετικές δράσεις της Πρωτοβουλίας στις Ενορίες Αγίας Αικατερίνης και Αγίου Σπυρίδωνος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κυριακός υπογράμμισε τη δύναμη της ενότητας, της αλληλεγγύης και της πίστης στον Χριστό, για τη δημιουργία θετικών αλλαγών, ενώ μετέφερε σε όλους την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Από την πλευρά τους, οι εθελοντές, αποδεχόμενοι τα λόγια ευχαριστίας και εμψύχωσης του Θεοφιλεστάτου, επαναβεβαίωσαν την αφοσίωσή τους στην αποστολή τους και στο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Καθώς η Πρωτοβουλία «Five Loaves» συνεχίζει να επεκτείνεται και να επηρεάζει τις ζωές περισσότερων ανθρώπων, επιβεβαιώνεται η δύναμη που διαθέτει μια κοινότητα, να κάνει τη διαφορά όταν ενεργεί με ενότητα. Κάθε γεύμα που ετοιμάζεται, κάθε σάντουιτς που μοιράζεται, είναι μια υπενθύμιση ότι σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, υπάρχουν πάντα εκείνοι που είναι πρόθυμοι να απλώσουν ένα χέρι βοηθείας. Ευχής έργο, η Πρωτοβουλία «Five Loaves» να καταστεί πηγή έμπνευσης και για άλλους, ώστε να πολλαπλασιαστεί η καλοσύνη και η αλληλεγγύη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρωτοβουλία και για να συμμετάσχει κανείς ως χορηγός ή εθελοντής, μπορεί να απευθυνθεί στο e-mail: [email protected] , και στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως @fiveloavesinitiative.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων