13/05/2019 13/05/2019 Με την συμπλήρωση τεσσαράκοντα ημερών από της εκδημίας του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού ετελέσθη το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μνημόσυνο Αυτού, στον ιστορικό Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης (οδού Αιόλου) Αθηνών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θερμοπυλών και Ηγούμενου της Μονής Πεντέλης κυρίου Ιωάννη, με τη συμμετοχή του Ρεθύμνιου Αρχιμ. π. Διονυσίου Χαμαράκη, του προϊσταμένου του Ναού...
13 Μαΐου, 2019 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2019 - 15:32

Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Αρχιεπ. Αυστραλίας στην Αθήνα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Αρχιεπ. Αυστραλίας στην Αθήνα

Με την συμπλήρωση τεσσαράκοντα ημερών από της εκδημίας του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού ετελέσθη το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μνημόσυνο Αυτού, στον ιστορικό Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης (οδού Αιόλου) Αθηνών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θερμοπυλών και Ηγούμενου της Μονής Πεντέλης κυρίου Ιωάννη, με τη συμμετοχή του Ρεθύμνιου Αρχιμ. π. Διονυσίου Χαμαράκη, του προϊσταμένου του Ναού π. Θωμά Χρυσικού και του εφημερίου π. Αρτεμίου.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πολλοί Ρεθεμνιώτες της Αττικής προσήλθαν να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, ύστερα και από το κάλεσμα που απηύθυνε ο ιστορικός σύλλογος των Ρεθυμνίων της Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» και ο πρόεδρός του Γεώργιος Βλατάκης, Άρχων Νομοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε.
Στο μνημόσυνο παρέστησαν συγγενείς του Αρχιεπισκόπου Στυλιανού, καθηγητές πανεπιστημίου, απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (της οποίας απόφοιτος υπήρξε και μακαριστός ιεράρχης), το Δ.Σ. του συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων