15/10/2019 15/10/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος μέσα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Αυστραλία επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή όπου χτίζεται η νέα Βασιλειάδα, η οποία πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των εμπερίστατων ηλικιωμένων συνανθρώπων μας στην περιοχή. Να σημειωθεί, ότι το θεμέλιο λίθο έθεσε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος τον προηγούμενο Ιούλιο. Πρόκειται για ένα...
15 Οκτωβρίου, 2019 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 15:56

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας εκεί όπου χτίζεται η νέα Βασιλειάδα

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας εκεί όπου χτίζεται η νέα Βασιλειάδα

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος μέσα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Αυστραλία επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή όπου χτίζεται η νέα Βασιλειάδα, η οποία πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των εμπερίστατων ηλικιωμένων συνανθρώπων μας στην περιοχή.

Να σημειωθεί, ότι το θεμέλιο λίθο έθεσε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος τον προηγούμενο Ιούλιο. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο δεν θα έχει ιδρυματικό χαρακτήρα. Οι ηλικιωμένοι που θα μετέχουν στο πρόγραμμα της Βασιλειάδας θα λαμβάνουν ότι βοήθεια χρειάζονται παραμένοντας στο σπίτι τους. Το νέο κτίριο θα λειτουργήσει ως χώρος συγκέντρωσης και δημιουργικής απασχόλησης των ηλικιωμένων κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και για τις διοικητικές ανάγκες του συντονισμού.

 

 

 

Οι εργασίες προχωρούν με σύντομους ρυθμούς και αναμένεται μέχρι το Πάσχα του 2020 να γίνουν τα εγκαίνια των κτιρίων. Να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος έχει ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για την ανέγερση δύο ακόμη κτιριακών συγκροτημάτων της Βασιλειάδας, στο Σύδνεϋ και στη Μελβούρνη.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε και τον ήδη υπάρχοντα ευκτήριο οίκο για τους ηλικιωμένους της Ελληνικής Κοινότητας και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που διαμένουν εκεί, καθώς και με το προσωπικό και τη Διοίκηση των υπηρεσιών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων