04/02/2021 04/02/2021 Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Βικτώρια, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην περιφέρεια Νορθ-Κόουτ και τούς χώρους της Ιεράς Μονής Άξιον Έστι. Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Κακαβελάκης είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχιερατικό Επίτροπο, π. Ευμένιο, επισκέφτηκε τούς διάφορους χώρους της Ιεράς...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 17:41

Ο νέος Γενικός Πρόξενος στούς χώρους της Ιεράς Μονής Άξιον Έστι

Διαδώστε:
Ο νέος Γενικός Πρόξενος στούς χώρους της Ιεράς Μονής Άξιον Έστι

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Βικτώρια, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην περιφέρεια Νορθ-Κόουτ και τούς χώρους της Ιεράς Μονής Άξιον Έστι.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Κακαβελάκης είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχιερατικό Επίτροπο, π. Ευμένιο, επισκέφτηκε τούς διάφορους χώρους της Ιεράς Μονής καί ιδιαίτερα το βιβλιοπωλείο. Επίσης σε ειδική συνάντηση γνώρισε τους κληρικούς της περιφέρειας καί εν συνεχεία όλοι παρεκάθησαν σε Δείπνο.

Ο π. Ευμένιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ Μακαρίου, καλωσόρισε τον Γενικό πρόξενο στην Βικτώρια και του ευχήθηκε καλή και ευλογημένη διακονία.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων