14/05/2019 14/05/2019 Το δικό τους μήνυμα για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου στέλνουν οι Κρητικοί της Μελβούρνη, καλωσορίζοντάς τον: Σεβασμιώτατε, Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και οι Κρήτες της Μελβούρνης γενικότερα σας συγχαίρουν και σας καλωσορίζουν στην Αυστραλία την οποία κληθήκατε να υπηρετήσετε. Η χαρά μας είναι διπλή, γιατί ένας συντοπίτης μας από το Ηράκλειο...
14 Μαΐου, 2019 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2019 - 8:56

Οι Κρητικοί της Αυστραλίας για τον νέο Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο

Διαδώστε:
Οι Κρητικοί της Αυστραλίας για τον νέο Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο

Το δικό τους μήνυμα για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου στέλνουν οι Κρητικοί της Μελβούρνη, καλωσορίζοντάς τον:

Σεβασμιώτατε,

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και οι Κρήτες της Μελβούρνης γενικότερα σας συγχαίρουν και σας καλωσορίζουν στην Αυστραλία την οποία κληθήκατε να υπηρετήσετε.

Η χαρά μας είναι διπλή, γιατί ένας συντοπίτης μας από το Ηράκλειο της Κρήτης καλείται να συνεχίσει και να επαυξήσει το τεράστιο εκκλησιαστικό και κοινωνικό έργο που άφησε πίσω του ένας άλλος συντοπίτης μας, 0 αείμνηστος Στυλιανός Χαρκιανάκης ο οποίος πάνω από σαράντα χρόνια υπηρέτησε τον Ελληνισμό της Αυστραλίας.

Δεν θα είναι εύκολο πράγμα να ποιμάνεις ένα τόσο μεγάλο Ελληνορθόδοξο Πλήρωμα της μεγάλης και φιλόξενης αυτής χώρας της Αυστραλίας.

Με τη δύναμη του Θεού, τις προσευχές και τη συνδρομή του ποιμνίου σου, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μας ζητήσεις.

Οι Έλληνες της Αυστραλίας έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι στηρίζουν όλους εκείνους που μπαίνουν μπροστάρηδες και αγωνίζονται για τα ελληνο-χριστιανικά ιδεώδη.

Τέσσερις γενιές Ελλήνων σε υποδέχονται και σου εύχονται κάθε επιτυχία.

Καλή αντάμωση

Εκ μέρους της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Νικολακάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων