27/01/2020 27/01/2020 To ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων αναμένεται να διαθέσει ο ομογενής επιχειρηματίας Νίκος Ανδριανάκος στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την δημιουργία κέντρων απεξάρτησης ατόμων εθισμένων σε ουσίες. Όπως αναφέρει το neoskosmos.com , ο κ. Ανδριανάκος διαθέτει επίσης μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Tallarook, βόρεια της Μελβούρνης, μέρος της οποίας θα διαθέσει για την δημιουργία του κέντρου...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 8:01

Ομογενής στηρίζει την Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ομογενής στηρίζει την Αρχιεπ. Αυστραλίας

To ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων αναμένεται να διαθέσει ο ομογενής επιχειρηματίας Νίκος Ανδριανάκος στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την δημιουργία κέντρων απεξάρτησης ατόμων εθισμένων σε ουσίες.

Όπως αναφέρει το neoskosmos.com , ο κ. Ανδριανάκος διαθέτει επίσης μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Tallarook, βόρεια της Μελβούρνης, μέρος της οποίας θα διαθέσει για την δημιουργία του κέντρου απεξάρτησης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυση κέντρου αποτοξίνωσης ναρκωτικών ουσιών στην Βικτώρια και προανήγγειλε τη δημιουργία αντίστοιχης δομής και στο Σίδνεϊ.

«Στην ζωή δεν μας μένει τίποτα. Όπως ερχόμαστε φεύγουμε. Έκρινα, λοιπόν, πως κάτι έπρεπε να κάνω και εγώ για τους νέους μας που είχαν την ατυχία να μπλέξουν με την μάστιγα των ναρκωτικών» είπε στο Neoskosmos.com ο κ. Ανδριανάκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων