22/04/2019 22/04/2019 Ρεκόρ προσέλευσης πιστών παρατηρήθηκε χθες (Κυριακή των Βαίων) σε όλους τους ελληνόρθοδοξους ναούς της Αυστραλίας, όπως γράφει το neoskosmos.som. Τόσο για την Κυριακάτικη λειτουργία όσο και κατά την Ακολουθία του Νυμφίου. Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill, όπου εκτιμάται ότι παρευρέθησαν περίπου δυο χιλιάδες ομογενείς. Εκεί “ο παπά-Λευτέρης έχει τον...
22 Απριλίου, 2019 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2019 - 11:07

Ρεκόρ προσέλευσης στις εκκλησίες της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ρεκόρ προσέλευσης στις εκκλησίες της Αυστραλίας

Ρεκόρ προσέλευσης πιστών παρατηρήθηκε χθες (Κυριακή των Βαίων) σε όλους τους ελληνόρθοδοξους ναούς της Αυστραλίας, όπως γράφει το neoskosmos.som.

Τόσο για την Κυριακάτικη λειτουργία όσο και κατά την Ακολουθία του Νυμφίου. Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill, όπου εκτιμάται ότι παρευρέθησαν περίπου δυο χιλιάδες ομογενείς. Εκεί “ο παπά-Λευτέρης έχει τον τρόπο του να «μαγνητίζει» τους πιστούς, οι οποίοι με θρησκευτική κατάνυξη παρακολούθησαν την ακολουθία και άκουσαν το γνωστό τροπάριο: Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων