17/03/2020 17/03/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 21 Μαρτίου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ. Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος, ενώ τον επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Σεραφείμ....
17 Μαρτίου, 2020 - 12:20

Σε στενό κύκλο το μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Σε στενό κύκλο το μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπ. Αυστραλίας

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 21 Μαρτίου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ.
Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος, ενώ τον επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Σεραφείμ.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, και μετά από συνεννόηση με τους εν Σύδνεϋ κατά σάρκα συγγενείς του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, και ιδιαιτέρως με τον Ελλογιμ. Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Σπύρο Μυγιάκη, Διευθυντή του Τμήματος Λοιμωξιολογίας του Νοσοκομείου του Wollongong και ειδικό για θέματα ιώσεων, ακυρώνεται το γεύμα που είχε προγραμματιστεί μετά το μνημόσυνο, ενώ προτρέπονται οι ευλαβείς πιστοί να προσευχηθούν για τη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, εκκλησιαζόμενοι στις ενορίες τους.

Το Τρισάγιο επί του τάφου θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο την ίδια ημέρα, με την παρουσία μόνο του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του μακαριστού Ιεράρχου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων