28/09/2019 28/09/2019 Στη Φινλανδία βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος όπου στο πλαίσιο των συνομιλιών του με Προκαθημένους Ορθοδόξων Εκκλησιών συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Φινλανδίας κ. Λέοντα αλλά και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανο με τον οποίο συνδέονται με δεσμούς φιλίας από πολλά έτη. Οι συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα ενώ συζητήθηκαν...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 10:51

Στη μακρινή Φινλανδία ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στη μακρινή Φινλανδία ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Στη Φινλανδία βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος όπου στο πλαίσιο των συνομιλιών του με Προκαθημένους Ορθοδόξων Εκκλησιών συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Φινλανδίας κ. Λέοντα αλλά και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανο με τον οποίο συνδέονται με δεσμούς φιλίας από πολλά έτη.

Οι συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος όσον αφορά στις Ορθόδοξες Εκκλησίες που είναι επικεφαλής και διακονούν.

Απόψε στο Ταλίν της Εσθονίας στις 18:00 (τοπική ώρα), ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και αύριο στις 10:00 (τοπική ώρα) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων και Δικαίων Συμεών του Θεοδόχου και Άννης της Προφήτιδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων