29/08/2019 29/08/2019 Στην Αδελαϊδα αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο, 31 Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παραμονής του έχει προγραμματίσει σειρά επισκέψεων σε όλες τις Ενορίες, το ελληνορθόδοξο κολέγιο Αγίου Γεωργίου και τα δύο γηροκομεία της «Βασιλειάδας» ώστε να μιλήσει με τους υπεύθυνους και να πάρει μια εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει στην...
29 Αυγούστου, 2019 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 10:09

Στην Αδελαϊδα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στην Αδελαϊδα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Στην Αδελαϊδα αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο, 31 Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παραμονής του έχει προγραμματίσει σειρά επισκέψεων σε όλες τις Ενορίες, το ελληνορθόδοξο κολέγιο Αγίου Γεωργίου και τα δύο γηροκομεία της «Βασιλειάδας» ώστε να μιλήσει με τους υπεύθυνους και να πάρει μια εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει στην πολιτεία.

Η Εκκλησία και το ποίμνιο της Ν. Αυστραλίας ετοιμάζουν θερμή υποδοχή και, όπως χαρακτηριστικά, δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ο Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, «όλοι ανυπομονούμε να τον υποδεχθούμε, να τον γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει».

Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, αναμένεται να παρευρεθεί ως επίτιμος προσκεκλημένος σε δείπνο του ελληνορθόδοξο κολεγίου Αγίου Γεωργίου για να γιορτάσει τα 35 χρόνια λειτουργίας του, ενώ άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει το αν θα συναντήσει τα μέλη και το προεδρείο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας για να συζητήσουν το θέμα που απασχολεί όλους μας εδώ, που δεν είναι άλλο από το σχίσμα μεταξύ Εκκλησίας και Κοινότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων