08/10/2019 08/10/2019 Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων πραγματοποίησε, χθες, νωρίς το μεσημέρι επίσκεψη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος μετά της συνοδείας του. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κυδωνίας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο Καθολικό της Μονής όπου προσκύνησε και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στο νέο Ηγουμενείο...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 17:53

Στην Μονή Τζαγκαρόλων ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στην Μονή Τζαγκαρόλων ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων πραγματοποίησε, χθες, νωρίς το μεσημέρι επίσκεψη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος μετά της συνοδείας του.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κυδωνίας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο Καθολικό της Μονής όπου προσκύνησε και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στο νέο Ηγουμενείο της Μονής.

Εκεί ο Πρωτοσύγκελλος του μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος βρίσκεται ως μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο και παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συζήτηση για διάφορα θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων