22/09/2023 22/09/2023 Στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας κατέφθασε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, ο οποίος θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας (24-27 Σεπτεμβρίου). Για την υποδοχή και το εγκάρδιο καλωσόρισμα του υψηλού προσκεκλημένου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, μετέβησαν στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ ο...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 16:09

Στο Σύδνεϋ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων για τη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στο Σύδνεϋ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων για τη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας κατέφθασε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, ο οποίος θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας (24-27 Σεπτεμβρίου).

Για την υποδοχή και το εγκάρδιο καλωσόρισμα του υψηλού προσκεκλημένου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, μετέβησαν στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος, Μελόης κ. Αιμιλιανός, Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος και Κερασούντος κ. Ευμένιος, και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης.

Παρέστησαν, επίσης, κληρικοί και λαϊκοί, μεταξύ των οποίων αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, υπό τον Διευθυντή αυτού, κ. Στυλιανό Μαγδαλόπουλο, μέλη της Χριστιανικής Ενώσεως, καθώς και άλλοι πιστοί.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νικήτας διαβίβασε σε όλους τις Πατριαρχικές ευχές και ευλογίες, ενώ με συγκίνηση δέχθηκε μια ανθοδέσμη με λουλούδια, καθώς και τις ευχαριστίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για την τιμητική παρουσία του στην επικείμενη Κληρικολαϊκή Συνέλευση της τοπικής Εκκλησίας.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Άφιξη Αρχιερέων εξ Ελλάδος στο Σύδνεϋ για την Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων