03/04/2024 03/04/2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο για τη διαρκή συνεισφορά της Εκκλησίας στη διατήρηση...
03 Απριλίου, 2024 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 20:05

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο για τη διαρκή συνεισφορά της Εκκλησίας στη διατήρηση και την ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και την ομογένεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων