11/01/2020 11/01/2020 «Παρακαλώ συνεχίστε, δώστε περισσότερο, αγαπήστε περισσότερο, έχετε ελπίδα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος στη νέα έκκληση που απευθύνει, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, για τη στήριξη όσων επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Αυστραλία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου, η οποία αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται από την...
11 Ιανουαρίου, 2020 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2020 - 14:42

“Συνεχίστε, δώστε περισσότερο, αγαπήστε περισσότερο, έχετε ελπίδα»

Διαδώστε:
“Συνεχίστε, δώστε περισσότερο, αγαπήστε περισσότερο, έχετε ελπίδα»

«Παρακαλώ συνεχίστε, δώστε περισσότερο, αγαπήστε περισσότερο, έχετε ελπίδα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος στη νέα έκκληση που απευθύνει, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, για τη στήριξη όσων επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Αυστραλία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου, η οποία αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την ανακούφιση όσων έχασαν τα πάντα μέσα στην κόλαση των πυρκαγιών.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων