26/09/2023 26/09/2023 Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό, οι εργασίες της 12ης Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Οι εισηγητές, την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται να παρουσιάσουν εκθέσεις με πεπραγμένα και οραματισμούς για τους τομείς, οργανισμούς και ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Οι ομιλητές είναι οι εξής: – Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος...
26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2023 - 8:22

Συνεχίζονται επιτυχώς οι εργασίες της 12ης Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Συνεχίζονται επιτυχώς οι εργασίες της 12ης Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό, οι εργασίες της 12ης Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Οι εισηγητές, την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται να παρουσιάσουν εκθέσεις με πεπραγμένα και οραματισμούς για τους τομείς, οργανισμούς και ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Οι ομιλητές είναι οι εξής:

– Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Αδελαΐδος, ο οποίος θα μιλήσει για τις μεταφράσεις.

– Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, ο οποίος θα μιλήσει για το Παναυστραλιανό Πρόγραμμα Σιτίσεως «Οι Πέντε Άρτοι».

– Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, ο οποίος θα μιλήσει για τη νεότητα.

– Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, ο οποίος θα μιλήσει για τις Διορθόδοξες, Διαχριστιανικές και Διαθρησκειακές Σχέσεις.

– Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο οποίος θα μιλήσει για το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

– Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ευσέβιος, Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Παντανάσσης, ο οποίος θα μιλήσει για τον Ορθόδοξο Μοναχισμό.

– κ. Στυλιανός Μαγδαλόπουλος, Διευθυντής του Κέντρου Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο οποίος θα μιλήσει για την Κοινωνική Πρόνοια της Αρχιεπισκοπής.

– κ. Θεοδόσιος Πενκλής, Αντιπρόεδρος του Consolidated Trust, του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου και Vice-Chairman του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Βασιλειάδα» Σύδνεϋ, και κ. Χαράλαμπος Πατσούρης, Άρχων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Chairman του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Βασιλειάδα» Αδελαΐδος, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα Ιδρύματα «Βασιλειάδα».

– κ. Θεόδωρος Μπακαλάκης, Άρχων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Αντιπρόεδρος του Consolidated Trust, του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου και Chairman του Διοικητικού Συμβουλίου των Ιδρυμάτων του Αγίου Ιωάννου Cairns, ο οποίος θα μιλήσει για τα Ιδρύματα Αγίου Ιωάννου στο Cairns.

– Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου κ. Άγγελος Αλιφιεράκης, Chairman των Διοικητικών Συμβουλίων των Ιδρυμάτων και κ. Αθανάσιος Κόπσιας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου «Ελπίς», οι οποίοι θα μιλήσουν για το Ίδρυμα ατόμων με ειδικές ανάγκες «Εστία» και Κέντρο Απεξαρτήσεως «Ελπίς».

– κ. Βάιος Αναστασόπουλος, Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο οποίος θα μιλήσει για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής.

– Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου κ. Εμμανουήλ Σταματίου και Πρωτοπρεσβύτερος κ. Κωνσταντίνος Βαρυπάτης, οι οποίοι θα μιλήσουν για την Εσωτερική και Εξωτερική Ιεραποστολή.

– Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ιωάννης Γρύλλης και Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αθανάσιος Γιάτσιος, οι οποίοι θα μιλήσουν για την Ποιμαντική διακονία στα Πανεπιστήμια, στην Αστυνομία και στις φυλακές.

– Πρεσβύτερος κ. Γεώργιος Λιάγκας και κ. Αικατερίνα Κωνσταντινίδη, οι οποίοι θα μιλήσουν για την Ποιμαντική στον χώρο της υγείας.

– κ. Ιωάννης Ψαρομμάτης, Πρόεδρος της Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως, ο οποίος θα μιλήσει για την Κατηχητική Παιδεία.

Διαβάστε επίσης:

Έναρξη 12ης Κληρικολαϊκής της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας: «Είμαστε έτοιμοι για το μέλλον», φώναξαν όλοι μαζί

Ανακήρυξη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου σε Προστάτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Θυατείρων Νικήτας: «Αγαπώ την Αυστραλία και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων