03/08/2019 03/08/2019 Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου της Μελβούρνης κατά το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου. Ο Σεβασμιώτατος έστειλε μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, ενώ και εξήρε την παρουσία του Ελληνισμού στη Μελβούρνη, μην μπορώντας να κρύψει τα δάκρυα και τη συγκίνησή του. “Να είμαστε υπερήφανοι, ο Θεός μάς...
03 Αυγούστου, 2019 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 18:17

Τα δάκρυα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Τα δάκρυα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Μελβούρνη

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου της Μελβούρνης κατά το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου. Ο Σεβασμιώτατος έστειλε μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, ενώ και εξήρε την παρουσία του Ελληνισμού στη Μελβούρνη, μην μπορώντας να κρύψει τα δάκρυα και τη συγκίνησή του.

“Να είμαστε υπερήφανοι, ο Θεός μάς έδωσε το μεγάλο αυτό δώρο, να είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι” είπε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος από του άμβωνος. “Και, να είμαστε Έλληνες” συμπλήρωσε, δακρύζοντας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέπη Οικονομάκη – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” / Μοντάζ: Μανώλης Δημελλάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων