12/06/2019 12/06/2019 Τα ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τίμησαν χθες στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα. Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Redfern-Sydney τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ο οποίος κήρυξε τον...
12 Ιουνίου, 2019 - 15:55

Τα ονομαστήρια του Οικ. Πατριάρχη τίμησαν στο Σύδνεϊ

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Οικ. Πατριάρχη τίμησαν στο Σύδνεϊ

Τα ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τίμησαν χθες στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Redfern-Sydney τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού, στην οποία παρέστησαν κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και αρκετοί πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων