22/10/2022 23/10/2022 To Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια και ο Οργανισμός «Be Connected» ξεκίνησαν μαθήματα τεχνολογίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ηλικιωμένων των Ενοριών και Κοινοτήτων, από τον Μάρτιο του 2022. Πλέον έχουν δημιουργηθεί «Σχολεία Τεχνολογίας για Ενήλικες», σε τέσσερεις ενορίες- κοινότητες. Πρόκειται για τις ενορίες – κοινότητες: – Κοιμήσεως της Θεοτόκου North...
22 Οκτωβρίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2022 - 0:15

Βικτώρια: «Σχολεία Τεχνολογίας για Ενήλικες» σε 4 ενορίες

Διαδώστε:
Βικτώρια: «Σχολεία Τεχνολογίας για Ενήλικες» σε 4 ενορίες

To Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια και ο Οργανισμός «Be Connected» ξεκίνησαν μαθήματα τεχνολογίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ηλικιωμένων των Ενοριών και Κοινοτήτων, από τον Μάρτιο του 2022.

Πλέον έχουν δημιουργηθεί «Σχολεία Τεχνολογίας για Ενήλικες», σε τέσσερεις ενορίες- κοινότητες.

Πρόκειται για τις ενορίες – κοινότητες:

– Κοιμήσεως της Θεοτόκου North Altona

– Αγίου Σπυρίδωνος South Clayton

– Αγίας Τριάδος Richmond

– Αγίου Χαραλάμπους Templestowe

Επίσης ενισχύθηκε η ομάδα που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, με πρωτοβουλία της Κοινότητας του Oakleigh, στην Ενορία – Κοινότητα Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh.

Στα «Σχολεία Τεχνολογίας για Ενήλικες» οι ηλικιωμένοι έχουν τη δυνατότητα να  μάθουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους, να στέλνουν μηνύματα, να κάνουν βιντεοκλήσεις, να ψάχνουν στο ίντερνετ, κ.λπ.

Η διάρκεια των μαθημάτων εξαρτάται από τη συμμετοχή.

Το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής θα διευρύνει, το πρόγραμμα σε όλους τους Συλλόγους Ηλικιωμένων και θα συνεχίσει για όσο καιρό υπάρχει ενδιαφέρον και ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων