29/12/2019 29/12/2019 Σε χαρμόσυνο κλίμα τελέσθηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας η εις πρεσβύτερον χειροτονία του πατρός Ελευθερίου Γεροβασίλη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού, στην περιοχή Γκαϊμία. Την χειροτονία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ἀρχιεπίσκοπος Αὐστραλίας κ. Μακάριος, ενώ στο πλευρό του π. Ελευθερίου βρέθηκαν οι συγγενείς, φίλοι αλλά και άλλοι πιστοί που κατέκλυσαν τον εν λόγω ναό. Στο...
29 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2019 - 13:31

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Αρχιεπ. Αυστραλίας

Σε χαρμόσυνο κλίμα τελέσθηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας η εις πρεσβύτερον χειροτονία του πατρός Ελευθερίου Γεροβασίλη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού, στην περιοχή Γκαϊμία.

Την χειροτονία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ἀρχιεπίσκοπος Αὐστραλίας κ. Μακάριος, ενώ στο πλευρό του π. Ελευθερίου βρέθηκαν οι συγγενείς, φίλοι αλλά και άλλοι πιστοί που κατέκλυσαν τον εν λόγω ναό. Στο τέλος η ιαχή άξιος ακούσθηκε μέχρι τον αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Οκτώβριο η εις Διάκονο χειροτονία του.

Φωτογραφίες: Nατάσα Μαγδανή

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων