23/12/2019 23/12/2019 “Η δόξα δεν δίνει χαρά στην ψυχή. Οι ανέσεις δεν νοηματοδοτούν την ύπαρξή μας. Ο άνθρωπος, σήμερα, στηρίζεται σε ψευτοστηρίγματα: στις γνώσεις του, στις δυνάμεις του, στην εξουσία και στον πλούτο. Ο Χριστός έγινε άνθρωπος, για να έχουμε τη δυνατότητα να στηριχθούμε στην αλήθεια και στο φως. Γιατί χωρίς τον Χριστό είμαστε φτωχοί. Χωρίς τον...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 12:33

“Χωρίς τον Χριστό η ψυχή μας θα είναι πάντα διψασμένη” (βίντεο)

Διαδώστε:
“Χωρίς τον Χριστό η ψυχή μας θα είναι πάντα διψασμένη” (βίντεο)

“Η δόξα δεν δίνει χαρά στην ψυχή. Οι ανέσεις δεν νοηματοδοτούν την ύπαρξή μας. Ο άνθρωπος, σήμερα, στηρίζεται σε ψευτοστηρίγματα: στις γνώσεις του, στις δυνάμεις του, στην εξουσία και στον πλούτο. Ο Χριστός έγινε άνθρωπος, για να έχουμε τη δυνατότητα να στηριχθούμε στην αλήθεια και στο φως. Γιατί χωρίς τον Χριστό είμαστε φτωχοί. Χωρίς τον Χριστό είμαστε δυστυχισμένοι. Χωρίς Χριστό η ψυχή μας θα είναι πάντα διψασμένη”.

Αυτά τα λόγια, τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Παρακολουθείστε το μήνυμά του:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ

 «Αγαπήστε μόνο τον Χριστό και τις ψυχές των ανθρώπων»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων