28/02/2019 28/02/2019 Εγκρίθηκαν τα σχέδια και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την μετατροπή ενός πρώην αστυνομικού τμήματος σε έναν λαμπρό Ορθόδοξο ναό στο Νόρφολκ. Η μικρή ενορία που αριθμεί μόλις 20 πιστούς, διακατέχεται από την θερμή της πίστη και κατάφερε να κερδίσει την έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από μέλη...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:20

Οι πιστοί του Νόρφολκ αποκτούν τον ναό τους

Διαδώστε:
Οι πιστοί του Νόρφολκ αποκτούν τον ναό τους

Εγκρίθηκαν τα σχέδια και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την μετατροπή ενός πρώην αστυνομικού τμήματος σε έναν λαμπρό Ορθόδοξο ναό στο Νόρφολκ.

Η μικρή ενορία που αριθμεί μόλις 20 πιστούς, διακατέχεται από την θερμή της πίστη και κατάφερε να κερδίσει την έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από μέλη της τοπικής κοινωνίας. Οι πιστοί που μέχρι πρότινος εκκλησιάζονταν σε έναν υπόγειο  χώρο στον κήπο του ιερέα, εγκαταστάθηκαν στα τέλη του περασμένου έτους στο κτίριο που στέγαζε το αστυνομικό τμήμα. Βάσει των σχεδίων που έχουν κατατεθεί το κτίριο θα αποκτήσει τρούλο και καμπαναριό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων