06/03/2019 06/03/2019 Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη Αναστασιάδη, είχε σήμερα το πρωί, 6 Μαρτίου 2019, συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο. Κατά τη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος παρασημοφόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Σταυρό του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και την...
06 Μαρτίου, 2019 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2019 - 17:22

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Διαδώστε:
Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη Αναστασιάδη, είχε σήμερα το πρωί, 6 Μαρτίου 2019, συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο.

Κατά τη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος παρασημοφόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Σταυρό του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και την κα Αναστασιάδη με τον Σταυρό της Τριακονταετίας του Αρχιεπισκόπου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ προς τιμή της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπογραμμίζοντας τη σημαντική συμβολή των Κυπρίων αποδήμων τόσο στη χώρα όπου διαβιούν όσο, κυρίως, και στους αγώνες του κυπριακού λαού και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για επανένωση της Κύπρου.

Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο Ύπατος Αρμοστής της Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Ευριπίδης Ευριβιάδης.

Η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Λονδίνο ολοκληρώνεται με συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ το μεσημέρι τοπική ώρα.

 

ΠΗΓΗ: REPORTER

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων