09/06/2020 10/06/2020 Ομόφωνη απόφαση για τη φιλοτέχνηση και την τοποθέτηση στο Ηράκλειο, Ανδριάντα του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου, του τελευταίου Αυτοκράτορα στην Κωνσταντινούπολη της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας, έλαβε σήμερα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, σε Συνοδική Συνεδρία στην οποία συζήτησε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, για την αντιμετώπιση ζητημάτων της Εκκλησίας. Η Ιερά Σύνοδος, ώρισε Συνοδική Επιτροπή,...
09 Ιουνίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 23:21

Ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αποκτά το Ηράκλειο

Διαδώστε:
Ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αποκτά το Ηράκλειο

Ομόφωνη απόφαση για τη φιλοτέχνηση και την τοποθέτηση στο Ηράκλειο, Ανδριάντα του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου, του τελευταίου Αυτοκράτορα στην Κωνσταντινούπολη της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας, έλαβε σήμερα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, σε Συνοδική Συνεδρία στην οποία συζήτησε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, για την αντιμετώπιση ζητημάτων της Εκκλησίας.

Η Ιερά Σύνοδος, ώρισε Συνοδική Επιτροπή, για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση Επετειακών Εκδηλώσεων στο Ηράκλειο, εντός του έτους 2021, με αφορμή τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία και την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.

Αναφορικά με περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Η Τοπική Εκκλησία παρακολουθεί με ποιμαντική αγωνία και έντονο προβληματισμό τα συνεχιζόμενα περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών (όπλα, βία, ναρκωτικές ουσίες κ.λ.π.) και καλεί όλους σε αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και σεβασμό προς κάθε ανθρώπινο πρόσωπο”.

Τέλος, η Ιερά Σύνοδος στην ανακοίνωση της εύχεται καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και καλή πρόοδο στους σκοπούς και τους ευγενείς στόχους τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων