16/11/2020 16/11/2020 Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος όπως ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή. Ο Σεβασμιώτατος επέστρεψε στην Αρχιεπισκοπή όπου θα συνεχίσει να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ενώ είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος.  Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και τους ανθρώπους...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 17:21

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος όπως ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή. Ο Σεβασμιώτατος επέστρεψε στην Αρχιεπισκοπή όπου θα συνεχίσει να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ενώ είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος. 

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του κια προσευχήθηκαν για αυτόν ενώ μετά από υπόδειξη των ιατρών δεν θα δέχεται επισκέψεις αυτήν την περίοδο για την αποφυγή μεταφοράς μικροβίων. Επιπλέον για προληπτικούς λόγους όσοι εργάζονται στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Διαβάστε το ανακοινωθέν: 

H Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει με χαρά, ότι, σήμερα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, έλαβε εξιτήριο από τη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και επέστρεψε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, όπου θα συνεχίσει να λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα για την περαιτέρω πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Σεβασμιώτατος είναι ευδιάθετος και χαρούμενος για την επιστροφή Του στην Αρχιεπισκοπή, εκφράζει δε τις θερμές ευχαριστίες Του προς τον Διευθυντήν της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας, Καθηγητήν κ. Βασίλειον Γεωργόπουλον, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας, τον Διευθυντήν της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Καθηγητήν κ. Παναγιώτην Μήτσιαν και όλους τους Ιατρούς και νοσηλευτές της Κλινικής, καθώς και τον Διοικητήν του ΠΑ.Γ.Ν.Η, Καθηγητήν κ. Γεώργιον Χαλκιαδάκην, οι οποίοι στις δύσκολες συνθήκες τούτων των καιρών συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας Του.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους, Αρχιερείς, κληρικούς και λαικούς, για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, καθώς και για τις διαρκείς προσευχές τους.

Επίσης, καθίσταται γνωστό ότι, για λόγους προληπτικούς και εξαιτίας του εξιτηρίου του Σεβασμιωτάτου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος, ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος, Αρχιμ. Μεθόδιος και όλοι οι κληρικοί και λαικοί, που εργάζονται στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον Covid-19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Επίσης, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Υπενθυμίζεται, ότι, κατόπιν αυστηρής υπόδειξης των ιατρών, απαγορεύονται οι επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο, για την αποφυγή μεταφοράς μικροβίων, μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο, για ολόκληρο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων