02/10/2020 02/10/2020 Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, για 6η ημέρα, μετά το σοβαρότατο αναπνευστικό πρόβλημα που παρουσίασε τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θερα̟είας ΠαΓΝΗ, από  τις 27/09/2020 για οξεία υπερπανική αναπνευστική ανεπάρκεια.  Είναι σε αφύπνιση, έχει...
02 Οκτωβρίου, 2020 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 13:03

Έκτη ημέρα στη ΜΕΘ ο Αρχιεπ. Κρήτης- Το νέο ανακοινωθέν

Διαδώστε:
Έκτη ημέρα στη ΜΕΘ ο Αρχιεπ. Κρήτης- Το νέο ανακοινωθέν

Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, για 6η ημέρα, μετά το σοβαρότατο αναπνευστικό πρόβλημα που παρουσίασε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θερα̟είας ΠαΓΝΗ, από  τις 27/09/2020 για οξεία υπερπανική αναπνευστική ανεπάρκεια.  Είναι σε αφύπνιση, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και παραμένει αιµοδυναµικά σταθερός και απύρετος.

Μετά το ̟πέρας των παρακλινικών εξετάσεων, απεφασίσθη και έγινε τραχειοστομία, την οποία ανέχεται καλώς.  Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων