11/11/2020 11/11/2020 Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ανέφερε στο ope.gr ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Βερνιδάκης.  Ο π. Μεθόδιος θα μιλήσει ζωντανά σήμερα στον Pemptousia.fm και την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, αφορμή την...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 11:57

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ανέφερε στο ope.gr ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Βερνιδάκης. 

Ο π. Μεθόδιος θα μιλήσει ζωντανά σήμερα στον Pemptousia.fm και την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, αφορμή την σημερινή εορτή του Αγίου Μηνά κατά την οποία πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός Ηρακλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων