08/03/2022 08/03/2022 Την ανάγκη συνεργασίας με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επιβεβαίωσαν οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας του Ηρακλείου κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο. Συγκεκριμένα τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν: Ο Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχος κ. Σπυρίδων Πασσάκος Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου, Πύραρχος κ. Μιχαήλ Σεληνιωτάκης και...
08 Μαρτίου, 2022 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 17:24

Επιβεβαίωσαν τη συνεργασία Σώματα Ασφαλείας- Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Διαδώστε:
Επιβεβαίωσαν τη συνεργασία Σώματα Ασφαλείας- Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Την ανάγκη συνεργασίας με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επιβεβαίωσαν οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας του Ηρακλείου κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο.

Συγκεκριμένα τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν:

Ο Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχος κ. Σπυρίδων Πασσάκος

Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου, Πύραρχος κ. Μιχαήλ Σεληνιωτάκης και

Ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Σπυριδάκης

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, οι προαναφερθέντες αξιωματικοί ζήτησαν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου για την άσκηση των καθηκόντων τους και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την αγαστή συνεργασία που επιθυμούν να έχουν με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Ο Αρχιεπίσκοπος με τη σειρά του, συνεχάρη τους Αξιωματικούς για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στην Πατρίδα και τον τόπο και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία και κάθε ευλογία από τον Θεό στα ευθυνοφόρα καθήκοντα και στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων